Sudio - Regent White kuulokkeet + ALEKOODI


Pääsin hetki sitten Ruotsalaisen Sudion kanssa yhteistyöhön jossa pääsin valitsemaan itselleni testiin heidän valikoimastaan yhdet mieluisat kuulokkeet. Heidän kaikki kuulokkeet vaikuttavat erityisen laadukkailta ja ulkoasuiltaan tosi upeilta, mikä vaikeutti vähän valintaani. Mutta päätin valita Sudio Regent langattomat bluetooth kuulokkeet, sillä olen aina tykännyt sen muotoisista kuulokkeista koska vaimentavat hyvin ääniä ja lisäksi ovat langattomia niin ei tarvi sotkeutua johtoihin. 


Itse olen omistanut monia langattomia kuulokkeita , mutta kun kokeilin nämä Regent kuulokkeita ensimmäistä kertaa niin tuntui heti siltä että nämä ovat tulleet jäädäkseen ja valitsin itselleni täydelliset kuulokkeet. Sen äänilaatu ja miten se sopi hyvin korviin ( rakastan on ear kuulokkeita)  sekä miten ihanasti vaimensi kaikki muut äänet ja vain kuului sitä mitä halusinkin eli sitä musiikkia. Kun pistin sen päähän ja musiikki päälle niin kaikki muut äänet katosi täydellisesti ja oli vaan minä ja musiikki. Parasta näissä on myös että ne eivät purista korvia, vaan istuvat hyvin. 

Näihin Regent kuulokkeisiin on saatavilla myös erilaisia kuulokekuoria, joten niillä voi muuttaa kuulokkeiden  ulkoasua oman mielesi mukaan ja helposti. Itse valitsin White Marble - kuorit, tykästyin niihin totaalisesti koska olen aina tykännyt marmorista kuviosta.


Näiden kuulokkeiden kantavuus on yli 10m joten esimerkiksi salilla treenatessa niin voi pitää helposti puhelin laukussa. Siivotessakin pystyy nauttimaan musiikista ilman että joutuu sekaisin johtojen kanssa. Voit jättää puhelimen pöydälle, kuulokkeet korviin ja musiikkia soimaan. Kuulokkeet ovat taitettavat niin ne vievät tosi vähän tilaa esim laukussa. 

Akkuakaan ei tarvitse olla kokoajan lataamassa näissä kuulokkeissa, sillä akunkesto on käytössä 24 tuntia ja valmiustilassa 20 päivää. Myös esimerkiksi jos on vaikka lähdössä salille treeneihin ja huomaakin akun loppuneen , pikalataus onnistuu 10 minuutissa! Täyteen kuulokkeiden akun lataa kahdessa tunnissa.
Kaikinpuolin yhteenvetona näihin Sudion Regent kuulokkeisiin olen ollut erittäin tyytyväinen ja heiltä löytyy jokaisen tarpeille varmasti sopivat kuulokkeet. Upea ulkonäkö, langattomuus ja huippuluokan äänenlaatu ovat mielestäni Regent- kuulokkeiden parhaimmat ominaisuudet! 

Alennuskoodi verkkokauppaan:
Jos teitä kiinnostaa Sudion mahtava kuulokevalikoima niin koodilla ''leilapanda'' saatte-15% alennuksen.


          -Leila Ngo

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

niin entäs ne raskausarvet?

vauvan hankinnat

yhteistyö ByPinja